про нас
UKRAINIAN COMPANY SINCE 2019
BEAN TO BAR HANDCRAFTED CHOCOLATE
Ми створюємо шоколад за технологією «bean to bar»: контролюємо кожен етап виробництва, починаючи з вибору какао-бобів і аж до готової плиточки! 🌱
Ми обираємо найкращі боби з топових плантацій Домінікани та Коста-Ріки, піддаємо їх дбайливому темперуванню та меланджеруємо цілих 72 години. Все, аби створити ту саму єдину, неповторну, ідеальну хелсі плиточку. 💖🍫
Той самий принцип ми застосовуємо і щодо інших інгредієнтів: імпортуємо або створюємо самостійно на нашому власному виробництві. Кожен продукт наповнений любов’ю та повагою до якості. Ми турбуємося про кожен шматочок. 🤗💞
Healthy Choice –
бренд створений мамами для дітей
Місія
Подарувати кожному можливість насолоджуватися смачними, поживними та корисними ласощами без наслідків.
Візія
Вести світ до більш свідомого споживання через смачні, високоякісні та етично виготовлені солодощі.
Створюємо шоколад за технологією «bean-to-bar»
контролюємо кожен етап виробництва, починаючи з вибору какао-бобів і аж до готової плиточки!
Використовуємо натуральні інгредієнти
піддаємо їх дбайливому темперуванню та меланджеруємо цілих 48-72 години. Все, аби створити ту саму єдину, неповторну, ідеальну хелсі плиточку.
Принципово не купуємо готову какао-масу
адже 95% таких продуктів містять білий цукор, лецитин, підсилювачі смаку та інші «домішки». Все це не тільки “засмічує” наш організм, а й впливає на розкриття нашого теруаного шоколаду з ароматичних какао-бобів що мають винятковий смак та аромат.
true chocolate - no regrets
handcrafted
Vegan
Bean-to-bar
lactose free
no refined sugar
no erythritol
Healthy Choice - це вибір на користь здорового харчування без необхідності обмежувати себе.
Наша продукція має сертифікати якості сировини від постачальника. А після виробництва проходить повторне лабораторне дослідження в Україні та отримує сертифікати відповідності і протоколи досліджень.
Готовий продукт ми виготовляємо з урахуванням технічних умов, затверджених Одесастандартметрологією, на сертифікованому виробництві: ISO 22000:2019.
Наші сертифікати
-
Загальні Сертифікати
-
Протоколи випробувань (фізико-хімічні показники)
-
Протоколи випробувань (мікробіологічні показники)
Стандарт ISO 22000 - це визнаний на міжнародному рівні стандарт, в основі якого лежать всесвітньо визнані принципи. Це система безпеки, розроблена для підприємств які виробляють харчові продукти (сировину, напівфабрикати) або підприємств продукція і послуги яких застосовуються в харчовій промисловості та впливають на безпеку харчових продуктів (виробники обладнання та упаковки, а також організації, які надають послуги з реалізації харчової продукції).