Чорний шоколад з ягодами годжі та 18 Суперфудів

87307
85,00
грн.
Опис: Відкусивши шматочок ви відчуєте солодкість натуральних какао бобів сорту Criollo, банана і ананаса, в поєднанні з кислинкою ягід Годжі, що залишає за собою натуральний шоколадний післясмак і гігантську користь для організму. Перед вами шоколад, який назвати просто смачним і корисним - дуже скромно. Ягоди Годжі містять в собі корисні вітаміни і антиоксиданти, які наповнюють ваш організм і покращують загальний стан. У складі 18 Суперфудів, такі як: плоди шипшини, органічний шпинат, броколі, листя зеленого чаю і багато іншого. Тільки уявіть, як ідеально поєднуються смак і користь в цій плитці шоколаду. Чорний 60% з ягодами Годжі та 18 Суперфудів. Без цукру.

Склад: какао боби Criollo, горіх кеш'ю, какао масло, сублімований банан, сублімований ананас, ягоди годжі 11,5%, органічна трава пшениці, органічна трава ячменю, органічна трава люцерни, органічний шпинат, органічна спіруліна, органічна хлорелла, органічна брокколі, органічні плоди шипшини, органічний ананас, органічна морква, органічний екстракт вишні ацеролі, органічний екстракт листя зеленого чаю, органічні ягоди асай, органічний корінь буряка, органічна малина, органічні ягоди годжі, органічний корінь маку, органічне насіння льону, сіль гімалайська, ванільна паличка «Бурбон»натуральна.

Маса нетто: 25 г

Енергетична та харчова цінність на 100 г:
Енергетична цінність - 2879,7 кДж, Ккал - 688,6, | Білки - 1.75 г | Жири - 62 г |Насичені жири - 32,4 г | Вуглеводи - 27,2 г | Цукор - 15,5 g | Сіль - 0.09 г |
Глікемічний індекс - 23 | Глікемічне навантаження - 6,5

Енергетична та харчова цінність на 25 г:
Енергетична цінність - 719,92 кДж, Ккал - 172, | Білки - 1,52 г | Жири - 15,5 г |Насичені жири - 8,1 г | Вуглеводи - 6,8 г | Цукор - 3,87 g | Сіль - 0,02 г |
Глікемічний індекс - 5,75 | Глікемічне навантаження - 1,62

Мінімальний вміст какао продуктів у шоколадній масі - 35%.

Містить горіхи

Умови зберігання: Зберігати у сухих, чистих добре вентильованих приміщеннях, які не мають стороннього запаху, не заражені шкідниками хлібних запасів, за температури (18+\-3)°С і відносної вологості повітря не вище ніж 75%
Термін придатності: 6 місяців